dinsdag 4 september 2012

Vakanties echt voorbij. . . . .

Vanmiddag zijn beide DS's weer afgereisd, de één naar NL, waar hij weer de student uit mag hangen, en de ander 40 km verderop, om aan zijn laatste jaar hier op school te beginnen. Voor het eerst kon ik thuisblijven:
Daar gaat ie met z'n Aatje achterop, zo moet ie 3 jaar rijden, dan pas mag het Aatje eraf en krijgt ie zijn volledig aantal punten op zijn rijbewijs toegekend.
Toch nog een update van het laatste blok van Quilt Aid, het gaat niet zo heel snel,
tot morgen!

4 opmerkingen:

 1. ook hier zijn de vakanties nu echt voorbij, maar ook wel weer lekker om een ritme te hebben.Het gaat misschien niet zo snel als jij zou willen maar het ziet er wel prachtig uit. Ennuh...ook de slak bereikte de ark!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zal toch wel weer even wennen zijn. Maar wat zal je trots geweest zijn om je zoon met z'n A-tje. Geweldig, voor jou, maar natuurlijk ook voor hem. Is nu stil bij je?
  Hier zijn de vakanties ook over. Onze kleinkids hebben hier gisteren hun ik weet niet hoeveel kilo's boeken gekaft en hier gegeten. Druk, maar wel heel gezellig. Groetjes van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, jij bent met pensioen nu natuurlijk! Is het stil bij je nu de jeugd weer uitgevlogen is?
  Hier zijn de vakanties ook over, maar ik merk daar niet zoveel van......;)
  En nu komt het met je Quilt Aid best voor elkaar, met wat meer tijd!! ( hoop ik voor je......grijns)
  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dus terug naar het 'normale'leven. Geweldig dat je hem niet meer hoeft te rijden, maar ook een beetje angstig. Moeders zijn altijd bezorgd.

  BeantwoordenVerwijderen