maandag 16 januari 2012

Zielig. . . . . .

Nou, zielig? Dit overkwam me gisteren bij het ontkalken van het koffieapparaat:
 Op het moment dat ik het azijn er in deed ging de gedachte al door me heen: Hoe lang nog?? Ik had hem zelfs al een keer laten repareren en toen zeiden ze al, we reapareren niet weer! Ik denk dat ie ons zeker 10 jaar van  dienst is geweest, het vuur kwam er uit, daarom snel naar buiten!
Maar. . . .niet getreurd, ik had er al weer eentje op voorraad, eens gekocht in de aanbieding, want ja zo doen we dat als Nederlanders buitenlands gaan, we sjouwen onze (goede?) gewoonten overal mee naar toe!!!! En nu ga ik m'n zoon weer naar school brengen, ik wens jullie een goede en vooral werkzame week!!

5 opmerkingen:

 1. Ik moet zeggen dat ik met de jaren steeds minder Nederland mee naar Frankrijk neem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja na zoveel jaren trouwe dienst is het ook niet zo gek dat ie een keer met pensioen wil, maar gelukkig stond de volgende generatie al klaar!. Smakelijke koffie en veel quiltplezier.
  groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach arme, een echte DE kan toch ook kapot!!! Ik heb even lekker bij je zitten lezen: over je huisjes, en je huisje voor zakdoekjes!! En het mooie verhaal over je moeder, wat is er nog veel over van die tijd!!! Echt handwerk........
  fijne week, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah jakkes. Dat is toch even schrikken. Maar je hebt er lang plezier van gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaahhhh guzzie...  gr ellen

  BeantwoordenVerwijderen