dinsdag 24 januari 2012

Even een berichtje. . . . . . .

Bij Janet las ik, dat zij ook moeite had met het updaten van haar blog, als je steeds met dezelfde werkjes bezig bent. Ik zit dus ook in zo'n impasse, maar oké, hier toch maar wat foto's:
 Mijn naaimachine staat steeds op de tafel en er ligt haast altijd een huisje onder!
 Ik heb dus ook een doos gevuld met pasklare brokjes.
 Weer een leuk lapje na een duik in m'n kast, een kuikentje in het raam heeft ook wel wat!
 Bij de tv zet ik de hexagonnetjes aan elkaar!
 En dit is het bakje wat daar weer bij staat!
 Vervolgens ligt dit op de ander bank, en ga ik daar zometeen weer mee verder, de btw moet nog, en ja je ziet het goed, de afstandsbediening van de tv ligt erbij!
 Oh ja, en ik was nog vergeten de tulpen te showen, die vriendin donderdag voor me had meegenomen uit NL, ze zijn nog mooi!
Tja, sorry, dit is het weer, het regent pijpenstelen, 't zal jullie wel goed doen, het is hier dus geen haar beter dan in NL. Nou de groetjes!

5 opmerkingen:

 1. Ik wens je wel beter weer toe hoor!! Jij hoeft toch niet in de druilerigheid te zitten, dat doen wij wel voor je ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig he, het blog van een ander is nooit saai!! Leuk om te zien waar je mee bezig bent. En als je het wer zat bent kijk je toch gewoon naar de hollandse tulpen, die staan te stralen!
  groetjes janet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik las het ook daarnet bij Janet. Maar toch leuk om elkaars vorderingen te zien hoor. We snappen die dingen toch van elkaar. Wat een regen hè, hier ook. Maar wie weet komt er nog wat sneeuw, dat zou leuk zijn! Jij ook de groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En regent het nog?? Hier wel weer, maar misschien wel de laatste dag:dan gaan we over tot het oerhollandsehyperhelphetslaatweertoe-virus: het gaan vriezen en dan worden er veel mensen onrustig.......haha!!!
  stiekem leggen ze hun schaatsen al klaar.......we wachten af, groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig ben ik niet de enige met hetzelfde dilemma

  BeantwoordenVerwijderen