maandag 9 januari 2012

Mijn kast . . . . . . . . .en . . . .
Ik vond de kast bij Conny zo leuk, dat ik die van mij ook maar laat zien.
Dit is dus mijn eerste kast, hij heeft ook nog 2 laden onderin, voor kantjes en borduurspullen.


Vervolgens heb ik het 2de kastje er maar bij in gebruik genomen, komt nog van mijn grootmoeder, ook het lampetstel heb ik van haar geërfd. In de hoek van de gang aan de andere kant van het huis staan plastic kratten gestapeld, gevuld met Jan-rap-en-z'n-maat, moet ook nog uitgezocht en gesorteerd worden. De grote doos ernaast moet ik ook nog maar eens weer doorspitten, op zoek naar lapjes voor de huisjes, deze doos kreeg ik toen de oma van schoonzoon ging verhuizen, zij hield opruiming!


En dit is dan mijn hoekje in de kamer, ook al vol, normaal staat mijn naaimachine hier, maar die staat nu op de eettafel.

Op de eettafel nog de lapjes voor de huisjes, vandaag weer verder met de boekhouding over 2011, de btw-aangifte en voor de afwisseling m'n projecten, ik vermaak me wel. . . . . .


Vergeten te laten zien: dit is de buitenkant van mijn stoffenkast. Hij is oud hoor, en niet helemaal perfect aan de buitenkant.


. . . . en dit is de gang waar m'n kasten staan, hier liggen 2 slaapkamers aan, van de beide dochters,het zijn nog steeds hun kamers. . . . . .

7 opmerkingen:

 1. Zo te zien kan jij nog wel een eeuw vooruit, heerlijk toch, Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ook al zo netjes allemaal, heerlijk omdat te zien
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk al die lapjes in keurige stapeltjes. Die 2e kast, die vind ik mooi zeg, en die lampetkan. Zulke dingen passen helemaal bij onze hobby. Maar die plastic dozen zijn ook handig hoor en vaak onmisbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw zoveel lapjes heb ik nog niet, hoewel ik vind dat m'n voorraadje best wel groeit. Ik heb pas sinds de zomer een eigen quiltkamer dus opruimen hoeft nog niet echt!
  hartelijke groet janet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat leuk al die lapjes, en zo netjes! ik kwam via Sylvia op jouw blog, leuk hoor, ik kom vast vaker bij je kijken. Waar in Frankrijk woon jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha heerlijk zo'n kijkje in andermans kasten, je hebt ook een flinke voorraad, en heel netjes opgeruimd in de kast! Dank je wel voor het meekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nou, het ziet er wel heeeel gezellig uit bij je!!
  Klaar met de administratie??........:( Akelig klusje, he?!
  Binnenkort maar weer een steekje........

  BeantwoordenVerwijderen