maandag 7 mei 2012

Afscheid. . . . .

Eén van de redenen dat we weer naar NL moesten gaan, we hebben afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder. Zij heeft de hoge leeftijd bereikt van 90 jaar! We waren erop voorbereid, een week voordat zij het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld hebben we nog samen Chinees gegeten, wat vonden ze het lekker! Bij het afscheid nemen zei ze ook, ik denk niet dat we elkaar hier terugzien. Dat was voor ons het echte afscheid, en een week later was ze er niet meer.
In dit kerkje hebben we haar afscheid met elkaar beleefd, alle kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen (op de kleinsten na) waren erbij, en het was echt bijzonder. Mijn schoonvader is nu alleen, dat valt niet mee, na een huwelijk van bijna 65 jaar!


6 opmerkingen:

 1. gecondoleerd, meis, en heel veel sterkte voor jullie en ook voor schoonpapa!!!
  Ik zie aan mijn moeder hoe groot het gemis is, mijn ouders waren 57 jaar getrouwd toen mijn vader vorig jaar overleed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gecondoleerd, ja soms voelen mensen het aankomen, maar wat fijn dat je nog zo een fijne avond samen hebt gehad.
  Liefs joke en sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd,.. ja soms voelen mensen het aankomen. Mooi dat jullie zo'n fijn afscheid hebben gehad. Hier de zorgen voor mijn schoonmoeder,... 91 jaar en dement,.. volgens haar gaat het zo goed met haar,...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte voor jou en je familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige leeftijd en toch ook een prachtige manier om afscheid te nemen. Ja, dat zal een heel gemis zijn voor je schoonvader na zo'n lange tijd samen. Dan ben je helemaal vergroeid met elkaar. Serkte meid, voor jou en je familie.

  BeantwoordenVerwijderen