woensdag 13 november 2013

Machientje weer terug!

Gelukkig, het machien is weer terug, gistermiddag werd er gebeld en ik ben direct op pad gegaan (toen ik terug was stond er weer 90km op de teller, ja Frankrijk hè!)
Nu dus 2 machientjes op de tafel, ik probeer de blauwe door te quilten, daar ben ik vorige week in blijven steken, en op de andere heb ik me vermaakt om Dear Jane blokjes te maken. De blauwe is een UFO wat een AFFO moet worden. Maar daarover later.
 Vorige week even langs gegaan bij de Stoffenwinkel, jaja, het is een winkel die resten en faillisementspartijen opkoopt, dus zijn de stofjes wel wat ouder.
Maar dat mag de pret niet drukken, ze zijn zeer geschikt voor de Dear Jane,en misschien nog voor iets nieuws?! Ik kocht de Fat-Quarters voor 1€50, en de andere stoffen voor 4€75 per meter!
Heb er ook nog Kaffe Fasset bij! Daar heb ik ook al wat van, dus daar kan ik dan in de toekomst nog wat mee doen.
Vanmiddag is de laatste mais ingekuild, tjongejonge, 3 Keepers vol van een groot perceel, nou ja, nu kan het laatste deel gezaaid worden voor volgend jaar. We houden de moed er maar weer in. Gelukkig heb ik m'n hobby, kan ik even de frustaties afreageren!
Lieve groet uit Frankrijk!

7 opmerkingen:

 1. Zo oud zijn sommige van de stoffen niet hoor. Een goede deal !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij kunt vooruit, heerlijk. Mooie stoffen voor nog mooiere prijzen!
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan kun je weer lekker vooruit met je machientje en de stofjes.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt mooie stoffen hoor ja zo goedkoop is het hier niet hoor je hebt een goede slag gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De stofjes zijn toch prachtig. Oud of niet als je er zelf maar blij mee bent en voor de prijs daar kan je alleen maar vrolijk van worden.
  Je eigen machientje weer terug dus kan het alleen maar goed worden. Ik hoop dat het allemaal goed gaat en dat je de frustraties gauw achter je kunt laten.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je machientje zal ook blij zijn weer thuis te zijn en lekker aan het werk te kunnen. Wat een stapel mooie lapjes!!! Geweldig.
  Er is natuurlijk ontzettend veel werk daar bij jullie, dat houdt niet op. Gelukkig heb jij ook je mooie hobby, geeft heerlijk afleiding.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe oud of jong ze ook zijn, je vindt ze mooi of niet en deze zijn wel erg mooi. Succes verder met het zaaien en kuilen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen