donderdag 1 november 2012

1 november . . . . . . VRIJE DAG

De maïs is ingekuild, gelukkig gisteravond nog afgedekt, want het heeft weer geregend, dan kan DS vanmiddag verder met het zaaien van de tarwe. Wat vrije dag? Dus geen telefoon, post, apprentis (leerlingen), DH en DS zijn de silo aan het sluiten, deze moet nu goed afgesloten worden zodat het produkt goed kan fermenteren. Eindelijk verder met de Dahlia:
DH wil dus een dessus-lit (oftewel beddesprei) en ik ben een rand aan het maken, in totaal 8 meter te gaan, moet nog ongeveer 3 meter!
Het waait nogal, maar als de wind gaat liggen zal ik mijn QuiltAid quilt nog buiten fotograferen. Trouwens ik zou graag weten of er meer Quiltsters zijn die deze quilt hebben gemaakt of er nog mee bezig zijn, op de blogs die ik bezoek, en dat zijn er aardig wat, hoor ik er nooit iets over! Fijne dag en ik ga verder met m'n rand!

6 opmerkingen:

 1. Geniet van je vrije dag. Ook hier veel wind en regen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het droog binnen is! Succes met je rand, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk een verdiende vrije quiltdag. Geniet ervan.
  Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het allemaal gelukt is
  En nu heerlijk een paar uurtjes voor jezelf
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrij, maar bezig dus. Wat hebben die mannen hard gewerkt en nóg. Dat heb je natuurlijk met zo'n bedrijf. Maar jij kan even lekker met je hobby bezig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukig dat het klaar is. Nee met een bedrijf heb je nooit vrij. Benut de paar uurtjes die je voor jezelf hebt maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen