donderdag 11 oktober 2012

Hondeweer. . . . .

 . . . . . .dus een dag om binnen te blijven! Dus niet! Mijn hulp is met de 2de Gîte bezig, daar moet ik nog een stukje losgelaten behang plakken, ledikantje en kinderstoel brengen, want zaterdag begint de Herfstvakantie en zijn ze weer vol! Dan moet ik vanmiddag de boodschappen doen, want morgen krijgen we bezoek van onze nicht uit NL, die blijft een weekje. En de jongens komen ook weer thuis!
Gisteren nog snel de lapjes gekocht, dan kan ik de rand afmaken! En . . . . . . een trekker en boerderij-dieren plaatjes, koeien heb ik nog. Ik ben al dagen aan het denken hoe ik hier een leuk quiltje van ga maken. Onze vrienden hier krijgen hun eerste kleinkind en zoonlief heeft hier ook wel gemolken, dus wil ik een echt boerderijquiltje maken . . . . .en morgen al om 9 uur op de Quiltclub zijn, we hebben weer een workshop, zei ik nog dat ik niet overal meer aan mee ga doen, dat laat ik dus later zien! 
Prettige dag!

7 opmerkingen:

 1. Wat een berg klusjes voor de boeg en ook een heel drukke week zo te lezen, maar ik denk dat jij daar wel van houdt! Leuke stofjes en een gaaf idee om daar een quilt voor die baby van te maken, je vind vast wel een leuke oplossing! Groetjes en fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat worden weer drukke weken. Alleen hopen dat het weer beter weer wordt voor je gasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bezige "bee" dus. Leuke tractor, die valt vast in de smaak.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend toch, dat hondenweer, en dat je binnen moet blijven en dat je je zo verveelt..... Tjonge, wat een drukte Petronella. Sterkte maar met alles, maar ook veel plezier hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is hier nog prachtijg buiten. Dat weer van jullie zal vanavond hier wel ariveren. Ik wens je een fijne week met de gasten en heel veel succes met het quiltje.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een drukte in het vooruitzicht, veel plezier met het maken van het boerderijquiltje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Day zal een enig quiltje gaan worden,
  Hier zag het er naar uit, dat het hondjesweer zou worden, maar de zon staat weer hoog aan de hemel
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen