dinsdag 19 juni 2012

Siggy en meer . . . . .

Toen ik de doos met post nakeek vond ik 2 enveloppen:
Een siggy van Frederika die in Noorwegen woont, zij heeft 2 klompen op haar siggy, met één been in NL en met één been in Noorwegen, grappig, eigenlijk leven wij ook zo,  wat is het leuk tegenwoordig met de social-media, je kunt ook andere Nederlanders volgen die emigreren en zien hoe het ze vergaat, emigreren is in die zin niet meer wat het geweest is (ik bedoel dit positief), vroeger was je helemaal afgesloten van je "thuisland", ik denk dat het helpt tegen "heimwee", wat natuurlijk iedereen zo nu en dan wel heeft, maar in Nederland staat het ook niet stil, dingen veranderen, dat zie en voel je ook iedere keer als je er een poosje bent.
Vervolgens mijn laatste 2 pakketjes van "Whimsy and Wonder" uit Engeland:
Ben nog lekker bezig met blok 10, we willen wel wat beter weer, kunnen we buiten zitten, maar dat geldt ook voor jullie in NL!

3 opmerkingen:

 1. Ja wij wachten ook op de zon en hij probeert het vandaag wel, maar echt goed lukken nog niet! Wat een leuke blokken heb je gekregen en ik vind die siggy echt enig!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het helemaal met je eens. Het internet is een prachtige uitkomst. Zo blijf je op een simpele manier goed op de hoogte van de dingen die zo her en der gebeuren.
  Mooie blokken die je gekregen hebt trouwens.
  Groetjes
  Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi siggy van Åsly en heerlijk je kan weer verder met je quilt

  Is hier schitterend weer, alleen niet warm
  maar de zon staat hoog aan de hemel

  Fijne midzomer liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen