donderdag 22 september 2011

ABC marquoir

Volgens mij was het in 2008 dat ik voor het eerst deze letterlap voorbij zag komen, hij is nog steeds te vinden op http://users.skynet.be/bk236098/CARINNE/G-MarquoirABC.htm Toen heb ik hem ook gedownload, maar mij ingehouden omdat ik met veel dingen bezig was, tot januari 2011, het was op een zaterdagmiddag, donker buiten, het echte januariweer, ik had nog kaaslinnen liggen, ben naar het dorp gereden om de goede kleuren borduurgaren te kopen, en ben begonnen. Om er enkele weken later achter te komen dat ik niet de goede maat van het kaaslinnen had genomen, niet geaarzeld dus ben in februari opnieuw begonnen. Annelies heeft hem af! En ik schiet al aardig op, logisch want ik heb er de afgelopen tijd nogal veel aan gewerkt omdat ik door ziekte niets anders kon doen. Even in het kort: ik heb vorige week 2 stents in de kransslagaders gekregen, kon dus al maanden niet veel doen. Het gaat weer prima, moet beetje bij beetje m'n krachten weer terugkrijgen. Een leuke dag gewenst, tot morgen.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Petronella, ik ga je blog volgen, wat een mooie borduurwerken maak je. Groetjes van Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend goed dat je ook een blog bent begonnen! Je staat gelijk bij mij op de lijst hoor.
  Ik lees dat je 2 stents hebt gekregen. Best spannend allemaal. Ervaar je al goede resultaten daarvan? Dat lijkt me best moeilijk als je zo'n onderneming als jullie hebt en dan weinig te kunnen doen.
  Heerlijk dat je dan zo'n fijne hobby hebt! Daar kan je dan zó van genieten. Ik vind al dat borduurwerk van jullie razend knap!! En de map uit je vorige logje vind ik enig!
  Ik hoop dat je je heel gauw weer helemaal de oude zal voelen. Een lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is schitterend Petronella
  Nu jij bent al verder gevorderd met je site dan ik!! je hebt er al foto´s po aan de zijkant! en al blogs die je volgt, ik kom er niet uit , grinnik
  Schrijf je later, knuf voor vandaag,en hoop dat je je alweer wat beter voelt, dan gisteren
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst wens ik je veel beterschap !
  Leuk dat je ook een blog bent begonnen. Ik heb je bij mijn blogs gezet.
  Wat ben je al ver met de Marquoir. Super !

  BeantwoordenVerwijderen