vrijdag 4 juli 2014

Quilten en Voetbal

 Wij zijn alweer in Oranjestemming voor morgenavond, maar zoonlief is net afgereisd met een groep vrienden om in Vire Frankrijk te zien spelen op een groot scherm in de stamkroeg. We zijn weer benieuwd! 
En hier ligt mijn kinderquilt op de picknicktafel, er ligt weer een rijtje blokjes klaar om gestikt te worden. Verder wacht ik natuurlijk ook weer op de randjes van Randje Per Week die ik morgenvroeg "ophaal" direct nadat ik opgestaan ben (nog voor het ontbijt). Alvast een fijn weekend!

5 opmerkingen:

 1. 't Is oranje boven, onder en een hoop kleurigs en fleurigs ertussenin, daar bij jullie op het landgoed. Hè, gezellig.
  Je kinderquilt is een dottepetot, een snoepie dus.
  Groetjes,

  Jeanneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De week kan niet snel genoeg gaan want het is iedere keer weer wachten op de randjes van zaterdag. Een leuke quilt ben je aan het maken de blokjes met de scooters trekken bij mij de aandacht want manlief heeft nog steeds zo'n ouwe Vespa waar hij af en toe met plezier op rond tuft. iets wat wij tijdens onze verkering heel lang geleden ook al deden.
  Veel geluk met de voetbal morgenavond want dat zal wel een tweestrijd als Nederlander in Frankrijk.
  Groeten
  Maga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas, het kan geen Nederland - Frankrijk meer worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via de DJ quilters je blog ontdekt. Mooie werken heb je gemaakt en ik zie dat je ook met de randjes bezig bent. Ik ga je in elk geval volgen.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen