dinsdag 12 maart 2013

Het weer . . . . . .

Het wordt een beetje saai om te praten over het weer!
 Sneeuwduinen
Dit lijkt niet ernstig, maar op ons pad zijn ze hoger en is gisteravond al iemand gestrand, wij zijn dus niet meer te bereiken! En sinds gisteravond 6 uur al geen elektriciteit meer! Meer dan 60 000 huishoudens in Normandie en Bretagne zaten (zitten) zonder stroom. Onze generator brult er vrolijk op los! We denken maar niet aan de dieselprijzen!

5 opmerkingen:

 1. Oef, tja, hoe mooi het er ook uit ziet, het is in veel delen in België en Frankrijk op het ogenblik haast niet voorstelbaar wat de sneeuw het leven kan ontwrichten. Hier in de Bourgogne op het ogenblik nog niet, is voor vannacht en morgen voorspeld. Wij wachten maar af, het is tenslotte nog maart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is hier de hele dag op de radio. Zoveel gestrande mensen. Wat een geluk dat jullie een generator hebben. Ik wens jullie daar sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niks saai dus, avontuur! Wat een geluk dat jullie een generator hebben, daar kan je niet buiten. En een koelkast of kelder met voorraad. Sterkte er maar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou zeg het lijkt Noorwegen wel. Hoewel het hier erg mooi is nu..
  Succes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht dat wij hier in Twente een aardig laagje sneeuw hadden gekregen maar dat is niets vergeleken met dat wat bij jullie gevallen is.
  T'is toch haast niet te geloven vorige week was het zo mooi met zo'n heerlijk lente gevoel.
  Ik hoop voor jullie dat het snel gaat smelten.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen