dinsdag 22 november 2011

Ook mist . . . . . . . .Tja, nu dus hetzelfde weerbeeld als in NL, maar meestal hangt het hier in een dal en als je eruit rijdt schijnt de zon.

En. . . . hier ga ik vandaag mee verder, kan ik me fijn binnen opsluiten. Wens jullie een fijne dag . . . . .

4 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende foto zo, nu hier is het ook grauw en grijs, en we kunnen schaatsen, wat is het glad, en alles is wit
  Net zoals jij ga ik me vandaag opsluiten in mijn torenkamertje, ben lekker alleen met poes, dus ik kom de dag wel door.'
  Maar eerst weer even mijn kamer in orden maken, want had gisteren visite, en dat was de eerste keer dat deze dame in mijn kamer was, dus alles werd uit de kast getrokken, en nu kan ik door de bomen het bos niet meer zien.
  Ben benieuwd naar je quiltje, met veel poesje leuk
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Petronella,
  Nu hier is net de zon doorgebroken, heerlijk na al die dagen van grijze mist en stank! Ja daar hebben we hier dan wel last van, alle uitstoot blijft er lekker onder hangen!
  Maar ik benijd jou je uitzicht, gaaf! En wat is je sprei mooi geworden, die van Lut heb ik gevolgd tot zij stopte en nu zie ik toch weer een mooi resultaat!
  Succes met je projecten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lapjes hoor en een leuk blog, ik heb mij aangemeld bij jou. Ik kom nog eens lekker neuzen wat jij allemaal maakt en beleeft. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Petronella, even een reactie op jouw reactie op mijn blog, het was iets verder dan de Norgerberg waar wij zondag wandelden, ten zuid westen van Norg, richting Westervelde. Leuk dat je het daar ook goed kent. Bij jullie ook al zo mistig...dat heeft toch wel wat vind ik!
  groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen