zaterdag 26 november 2016

365 Challenge

Ook ik ben gezwicht voor deze quilt. Heb niet iedere dag een blokje gemaakt, dat lukt gewoon niet. Ben ook pas later begonnen, want ik wilde eerst een paar quilts af hebben. Tijdens de zomer kwam er ook niet van en toen werd ik in september ook nog ziek en heeft het weer 7 weken stilgelegen. Toch vind ik dat ik ver ben. De lichte randen zijn klaar, nu weer op naar de donkere blokjes van 3". Deze foto gisteren genomen op de quiltclub. Nu heb ik gelezen dat er in oktober 2017 een expositie in Italië is van de 365 Challenge quilts in Europa. Dat is mijn doel, ik werk rustig door. Wil wel graag weer eens wat anders doen, er komt op de quiltclub nog wel een klein werkje langs, maar ik maak hem eerst af voordat ik weer een nieuw groot projekt oppak. Zo dit heb ik me voorgenomen!

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat een supermooi quilt. Je gaat je einddatum vast wel redden zo te zien. Je bent al zo ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, dat wordt mooi. Goed om jezelf zo'n doel te stellen. Ik zie hier bij jou voor het eerst zo'n challenge quilt die al zo ver af is. Het gaat je vast lukken. Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is hij mooi. Knap dat je zo een doorzettingsvermogen hebt. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om naar iets toe te werken maar zo te zien ben je al aardig opgeschoten.
  Wens je veel succes en plezier met het werken aan deze quilt.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zó mooi! Wat een werk en wat heb je dan toch in korte tijd veel gedaan. Zou natuurlijk geweldig zijn als hij ook in Italië kan hangen. Dat lukt je vast wel.

  BeantwoordenVerwijderen